com funciona
NORMÉS D'ÚS

El dia que hagis llogat la sala una persona responsable de l’espai vindrà i t’obrirà a la franja acordada i t’explicarà el funcionament de la sala. A l’espai no s’admeten animals de companyia. A dins la sala no es poden utilitzar bicicletes, patinets ni pilotes. Tampoc es permet fumar a l’interior de la sala.

 

El/la sol.licitant de l’espai ha de tenir cura de la conservació de les dependències, les instal.lacions, els elements de la sala i els estris de la cuina. Qualsevol dany o desperfecte anirà a càrrec del responsable de l’ús de la sala.

 

Cal respectar de l’entorn i proximitats de l’espai i deixar-ho tot tal i com s’ha trobat. Hem de procurar de no llançar objectes o deixalles a dins la bassa ni enfilar-nos a la balla.

 

Un cop finalitzat l’ús de l’espai aquest ha de quedar totalment recollit, les taules i cadires utilitzades han de deixar-se al seu lloc i s’han d’emportar les escombraries.

Preguntes freqüents

Per fer l’ingrés teniu un màxim de 5 dies hàbils. Un cop fet l’ingrés de paga i senyal, s’envia un email de confirmació de reserva i l’espai ja queda reservat única i exclusivament per vosaltres.

En cas de cancel·lació de la reserva la paga i senyal no es retornarà, com tampoc hi ha l’opció de canviar de dia o franja horària. Tenir en compte que aquell dia i franja horària establerta es guarda única i exclussivament per vosaltres.

Només en la situació d’excepcionalitat on l’espai hagués de tancar com a mesura preventiva pel covid-19, la paga i senyal feta amb antelació no es perdria sinó que hi hauria la possibilitat de canviar-ho per un altra dia, però no de retornar-la.

Sí, per la sala hi han repartits uns claus per poder penjar la decoració. Hem d’anar alerta amb l’ús de materials que puguin embrutar les parets.

A l’exterior es poden posar elements decoratius sempre i quan després quedi tot net i recollit.

Sí, cal portar bosses d’escombraries, però material de neteja no, ja que a la sala trobaràs escombra, recollidor, galleda i fregona perquè puguis utilitzar-ho.

Sí, un cop hagis recollit i deixat la sala neta cal que us feu càrrec de les escombraries.

Sí, nosaltres disposem d’una cafetera nespresso però vosaltres heu de portar les càpsules corresponents.

De la neteja de l’espai ens n’encarreguem nosaltres, però si que heu de deixar la sala recollida tal com l’heu trobat, escombrar i emportar-vos les escombraries.

Si vols marxar abans de l’hora, has de trucar o avisar a la persona responsable que t’ha vingut a obrir. És aconsellable trucar uns 20 minuts abans de l’hora a la que voleu que tanquin perquè tinguem temps de venir.

Cal avisar amb antelació a la persona responsable i es podrà dur a terme sempre i quan la sala no estigui reservada en la següent franja horaria. Això comportarà un cost extra per hora acordada.

No, la sala ja disposa de taules i cadires màximes permeses segons el seu aforament.

No la idea és que vosaltres us ho munteu al vostre gust, nosaltres només us deixarem les taules i cadires plegables en funció de les que necessiteu.

A la cuina trobaràs alguns plats, gots i coberts. També hi han plates, pinces, tisores, llevataps, ganivets, bols, olles, paelles, escorredors, …

No tenim rentavaixelles però sí disposem de productes de neteja (fregall, baieta, sabó plats i drap de cuina).

Sí, a l’espai exterior hi ha una pèrgola de 6×3 permanentment.

Nosaltres no en lloguem, ara no hi ha cap problema si vosaltres en voleu portar algun sempre i quan s’adapti a les dimensions de l’espai.

Sí, sense cap inconvenient, l’únic que per la despessa de l’aigua haurem d’afegir un suplement de 5€.

Sí, nosaltres disposem de projector però de pantalla no. Les parets de la sala són blanques i les projeccions es poden fer perfectament a la paret. Només cal que porteu un PC amb entrada HDMI pel correcte funcionament del projector. Aquest servei té un suplement de 15€.

Sí, si necessiteu venir el dia abans podem buscar una hora que us vagi bé i us vindrem a obrir la sala. Tenint en compte que aquesta estona que necessiteu no està dins la franja horària que hagueu escollit pel dia de l’event, tenim un preu establert que és de 25€/h com a hora extra.

La capacitat de la sala és de 30 persones comptant adults i nens.

Si voleu fer ús de la barbacoa, el preu són de 20€ al dia. Amb el preu ja entra tot el que necessitis per fer-la, no cal que portis res.

No, no cal que porteu res nosaltres ja posem els feixos de llenya, el carbonet, les pastilles i els llumins, tot ja queda inclós al preu.

No a l’espai no es poden portar equips ni altaveus extres ja que a la sala ja n’hi ha.