Qui sóc?
Qui sóc?

Sóc la Marta, psicòloga i mare de dos nens. El naixement del meu primer fill va remoure’m de tal manera fins a pensar en crear un projecte propi. Volia crear un espai diferent, obert a moltes opcions, posant la mirada en especial a les famílies, com la nostra, on poguessin gaudir de la llibertat de moviment, d’horaris, del compartir amb els seus, del sentir-se com a casa, del connectar amb l’entorn, del respecte, del parar i prendre consciència. Lligats amb la connexió en la natura que sempre m’ha despertat tant interès, vaig voler ordenar totes aquestes idees que em van aparèixer i poc a poc vam començar a donar-li forma. Sí, dic vam, perquè ell, la parella forma part d’aquesta història tant bonica i tant feta al nostre sentir.

Les nostres mans, les hores transcorregudes arreglant cada un dels racons de l’espai, els nostres moments de lluita amb tots els obstacles que ens van anar sorgint pel camí, la força i la constància, el veure créixer el nostre fill i sentir que ell havia donat sentit allò que estàvem construint. Sí, per a mi això ha estat un somni, un esbós fet realitat. Un llarg camí amb pujades i baixades, ple de màgia, d’aprenentatges, una suma de molts moments que formen part de la nostra història de vida.

Encara ara, revius records que et fan recordar aquells moments, com la fredor gèlida de l’hivern en les nostres mans movent les pedres i les teules, aquells dies envernissant les bigues de fusta una i altre capa, l’olor a pintura al passar el rodet per les robustes parets,… sí perquè enganyar-nos, no va ser fàcil, moltes hores de feina, de no defallir, d’acompanyar-nos de l’experiència. Estic molt orgullosa d’haver-ho intentat, no fer-ho hauria estat una gran pèrdua.

Aquest projecte ha acabat sent un espai fet al nostre gust, senzill, respectuós, amb sintonia amb allò que sentim i creiem, pensant en les necessitats de les famílies actuals de sentir-se lliures i ben acollides, de poder fer i desfer al seu gust, de viure moments importants en les seves vides i sobretot de sentir-se ben acollits.

Una abraçada!

Ens agrada escoltar les teves propostes

No dubtis en contactar amb nosaltres per saber més...